Søg
Close this search box.

Ny Elinstallation elektriker på Amager og Nørrebro

Ny Elinstallation er en engageret elektriker på Amager og Nørrebro.

Vores mål er; med et mix af erfaring, friske kræfter, nytænkning, god service og veludført godt håndværk; at opretholde virksomhedens status som en kvalitetsbevidst elektriker / el-installatør i og uden for lokalområdet. Vi udfører alle slags opgaver indenfor elektrikerfaget både for private såvel som landbrug og erhverv.

Vi forestår alt indenfor vedvarende energi: Varmepumper (luft/luft samt luft/vand), solcellenanlæg samt jordvarme.

Ny elinstallation elektriker Amager og Elektriker Nørrebro vil være din foretrukne elektriker, kontakt os i dag på telefon og lad os hjælpe dig med den bedste løsning, til netop dine behov. Vi tilbyder døgnvagt og kører på hele Sjælland, herunder Storkøbenhavn.

er du garanteret korrekt og professionel håndtering af alle opgaver inden for elektrikerfaget. Om du er inden for landbrug, detailhandel, industri, eller entreprise kan vores dygtige elektriker udfører alle opgaver med høj kvalitet og god service for øje.

Vores mangeårige erfaring med en ekspertise og en bred faglig viden, som vi gerne stiller til rådighed for dig. Som erfaren elektriker vejleder vi således om, hvilke løsninger der er at foretrække i netop dit tilfælde og har ekspertise i energioptimering.

Tags:
Share this post:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *